Vzpomínka na Rakousko-Uherskou Monarchii. Na sváteční tabuli nesměl chybět velikán polévek jako je Kaldoun. Zadělávaná polévka jemné chuti s droby a masovými knedlíčky, nadchnete i ty nejnáročnější hosty.
INGREDIENTS
1,1l Vývaru, 150g Oloupané Mrkve/ 50g Oloupaného Celeru/ 50g Oloupané Petržele/ 130g Oloupané Cibule/ 200g Drůbežích Drobů/ 90g Másla/ 50g Hladké Mouky/ Špetka strouhaného Muškátu/ 80g Sušených Fleků/ 150 ml Smetany 31%/ Lžíce Plocholisté Petržele/Sůl,Pepř..
| Skladovat | 1-5 °C |
|---|---|
| Doba přípravy | 10 min |
| Trvanlivost | 40 dnů |
| Hmotnost | 300 g |