Polévka Kaldoun

Vzpomínka na Rakousko-Uherskou Monarchii. Na sváteční tabuli nesměl chybět velikán polévek jako je Kaldoun. Zadělávaná polévka jemné chuti s droby a masovými knedlíčky, nadchnete i ty nejnáročnější hosty.

48 Kč
Dostupné
  • INGREDIENTS

    1,1l Vývaru, 150g Oloupané Mrkve/ 50g Oloupaného Celeru/ 50g Oloupané Petržele/ 130g Oloupané Cibule/ 200g Drůbežích Drobů/ 90g Másla/ 50g Hladké Mouky/ Špetka strouhaného Muškátu/ 80g Sušených Fleků/ 150 ml Smetany 31%/ Lžíce Plocholisté Petržele/Sůl,Pepř..

  • Trvanlivost 40 dnů
    Doba přípravy 10 min
    Skladovat 1-5 °C
    Hmotnost 300 g
  • Přidat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.